eur:
393
usd:
367.37
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Különleges programok Budapest környékén

Szarvasbőgéstúrákat és szakvezetéseket tartanak a Pilisi Parkerdőben és a Budakeszi Vadasparkban szeptember elejétől október végéig több alkalommal.

A szarvasbőgéstúrákon egy-egy alkalommal korlátozott létszámú érdeklődőt fogadnak és a helyszínen részvételi díjat kell fizetni. A túrákhoz szükséges az időjárásnak megfelelő öltözet, valamint zseblámpa vagy fejlámpa használata - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. pénteken az MTI-vel.

A túrák az erdőgazdaság budapesti, visegrádi, valkói erdészetében és a Budapesti Vadasparkban lesznek szeptember elejétől október végéig, helyszínenként változó időpontokban. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges, amelynek részletei a www.parkerdo.hu oldalon olvashatók.

A szarvasbőgéstúra résztvevői erdész-vadász szakember vezetésével ismerhetik meg az esti erdőt és jó eséllyel hallhatják a területen és környékén élő szarvasbikák nászhangját, a szarvasbőgést is.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×