eur:
393.55
usd:
367.68
bux:
66076.82
2024. április 23. kedd Béla

Fordulat az időjárásban

Szombaton tavasz lesz!

Várható időjárás az ország területén szombat estig:

Pénteken többnyire erősen felhős lesz az ég, eleinte északon néhol, majd főként az ország déli, délnyugati felén többfelé várható eső, zápor, kis eséllyel a déli határ közelében zivatar is előfordulhat.

Az éjszaka második felétől északnyugat felől gyorsan csökken a felhőzet, reggelre délen is megszűnik a csapadék.

Szombaton a kevés gomolyfelhő mellett sok napsütésre számíthatunk, eső nem várható. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik, északnyugaton, valamint az Északi-középhegység térségében néhol viharossá fokozódik. Éjszaka a szél kissé mérséklődik, majd szombaton főként a középső országrészben átmenetileg ismét megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3 fok között valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 6 és 10 fok között alakul.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×