eur:
393.42
usd:
367.9
bux:
65933.27
2024. április 24. szerda György

Hidegfront közelít!

Hétfőn szakadozott felhősáv vonul nyugatról kelet felé, de többórás napsütésre szinte mindenütt számíthatunk, csapadék nem lesz – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, de hétfőn a Dunántúl északi felén a déli szelet élénk széllökések is kísérhetik. Éjszaka az Alföldön akár nagyobb területen, másutt pedig foltokban zúzmarás köd is képződhet, de ezek hétfő délelőtt gyorsan feloszlanak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és -9 Celsius-fok között valószínű, de az északi völgyekben és az Alföld homokos felszínű mélyebb részein ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 2 és 6 fok között valószínű.

Kedden hidegfront közelíti meg térségünket, de komolyabb változást nem hoz, folytatódik a hideg, téli idő. A hét végéig jobbára derült, napos idő várható, helyenként erős éjszakai faggyal, zúzmarás ködfoltokkal, napközben fagypont feletti hőmérséklettel. A hét végén már valamivel több lesz felettünk a felhő és enyhül az idő, csapadék viszont csak a következő héten valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Felszúrt a forint

Felszúrt a forint

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×