Újabb kutyás fürdőhely nyílik a Balatonon – ezúttal Balatonföldváron

InfoRádió / MTI
2016. július 14. 09:09
Immáron Balatonföldváron is fürödhetnek a kutyák, az önkormányzat és a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület kijelölte a kutyabarát fürdőhelyet városukban.

Az idei év végre meghozta a várva várt fordulópontot a kutyások életében. A „Magyar tenger" nyitott a négylábúak felé és több településen is kutyás fürdőhelyet hoztak létre. Örömmel jelentjük be, hogy immáron Balatonföldváron is fürödhetnek a kutyák, az önkormányzat és a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület kijelölte a kutyabarát fürdőhelyet városukban - olvasható a kutyabarat.hu sajótközleményében.

Július 16-án, szombaton, 10 órakor nyitják meg azt az óriási területet Balatonföldváron a kutyások számára, ahol nemcsak kutyás fürdőzésre, hanem a nagy területnek köszönhetően az ebek futtatására is lesz lehetőség. A Balaton legárnyasabb kutyás fürdőhelyén kulturált körülmények között élvezhetik a vizet a kutyák és a gazdik. A kutyás fürdőhely szakmai kialakítását a Kutyabarát.hu szakemberei segítették elő.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy Balatonföldvár Önkormányzata és a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület nyitott a kutyás nyaralók felé, és kutyás fürdőhely létrehozatalán fáradozik. Megtisztelő számunkra ebben a projektben szakmai partnerként részt venni. Mind az Egyesületet, mind az Önkormányzatot biztosítjuk folyamatos támogatásunkról, szakmai segítségünkről." - nyilatkozta Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu alapítója.