eur:
393.22
usd:
367.87
bux:
65951.82
2024. április 24. szerda György

Küszöbön az újabb pollentámadás!

A vasárnapi rossz időjárás, a sok zápor az allergiásoknak kedvezőtlen pollenhelyzetnek vetett véget, ugyanakkor lassan kezdődik a következő kellemetlen időszak - közölte az Országos Közegészségügyi Központ osztályvezetője.

Magyar Donát az M1 aktuális csatorna műsorában elmondta, hogy ebben az időszakban a gyepalkotó pázsitfűfélék szórják a pollenjeiket, a parlagfű azonban még messze van ettől.

Idén egy új allergén is megjelent a levegőben: a komlógyertyán pollenje. Bár ez a növény Magyarországon nem őshonos, a kertészetileg telepített fák miatt előfordulhatnak miatta tünetek.

Magyar Donát kiemelte, hogy a fű nyírásával, a kert gondozásával hatékonyan védekezhetnek az allergiások.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×