eur:
393.78
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Tarlós István kedvenc futóversenye Budapesten

Futóversenyt rendeznek a kőbányai föld alatti labirintusban. Február 27-én, szombaton minden korosztályt várnak az egyedülálló hazai föld alatti élményfutásra.

Tarlós István az elmúlt időszakban sokszor kijelentette, hogy egy nagyváros nem arra való, hogy ott állandóan futóversenyek miatt korlátozzák a közlekedést. A főpolgármesteri koncepciónak tehát tökéletesen megfelel a föld alatti futóverseny, amely nem öldöklő verseny, hanem egy különleges hangulatú családi program, szórakoztató futás -"Runtertainment" - ahol a pincerendszerben egészen extrém díszletek között lehet futni.

A különleges helyszín a sörgyár raktára volt, de az elmúlt évtizedekben forgattak itt filmet, termeltek gombát, szerveztek kerékpáros versenyt is - olvasható a szervezők közleményében. Az alagútrendszerben különféle hangulatú termeket rendeznek be, amelyek a futóknak különleges élményt jelentenek, felidézve a régi szellemvasutak hangulatát, annyival kiegészítve, hogy itt a résztvevők - egyéni futók, baráti társaságok, családok, egy könnyed sporteseményen vesznek részt.

Verseny nevezési lehetőségek:
· Ovi futam (270m), Alsós futam (1km),

· Alagút Kör (3,5km),

· Alagút Minimaraton (7km),

· Alagút Félmaraton (21,1km),

· Alagút túra 14év alatt (3,5km),

· Alagút túra 14 év felett (3,5km),

· Csapatos kategória: Alagút Félmaraton Váltó

A verseny helye: Budapest, X. Halom u. 42.
Verseny dátuma: 2016-02-27

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×