Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Tarlós István kedvenc futóversenye Budapesten

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Futóversenyt rendeznek a kőbányai föld alatti labirintusban. Február 27-én, szombaton minden korosztályt várnak az egyedülálló hazai föld alatti élményfutásra.

Tarlós István az elmúlt időszakban sokszor kijelentette, hogy egy nagyváros nem arra való, hogy ott állandóan futóversenyek miatt korlátozzák a közlekedést. A főpolgármesteri koncepciónak tehát tökéletesen megfelel a föld alatti futóverseny, amely nem öldöklő verseny, hanem egy különleges hangulatú családi program, szórakoztató futás -"Runtertainment" - ahol a pincerendszerben egészen extrém díszletek között lehet futni.

A különleges helyszín a sörgyár raktára volt, de az elmúlt évtizedekben forgattak itt filmet, termeltek gombát, szerveztek kerékpáros versenyt is - olvasható a szervezők közleményében. Az alagútrendszerben különféle hangulatú termeket rendeznek be, amelyek a futóknak különleges élményt jelentenek, felidézve a régi szellemvasutak hangulatát, annyival kiegészítve, hogy itt a résztvevők - egyéni futók, baráti társaságok, családok, egy könnyed sporteseményen vesznek részt.

Verseny nevezési lehetőségek:
· Ovi futam (270m), Alsós futam (1km),

· Alagút Kör (3,5km),

· Alagút Minimaraton (7km),

· Alagút Félmaraton (21,1km),

· Alagút túra 14év alatt (3,5km),

· Alagút túra 14 év felett (3,5km),

· Csapatos kategória: Alagút Félmaraton Váltó

A verseny helye: Budapest, X. Halom u. 42.
Verseny dátuma: 2016-02-27