eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Ilyen idő lesz a jövő héten

A jövő héten nagyrészt borús lesz az idő, többfelé várható eső és sokszor lesz erős, akár viharos a szél. Több fokkal hűvösebb időre kell készülni, mint az elmúlt napokban. Néhol napközben 10, az éjszakai hajnali órákban pedig 1 fok körül alakul majd a hőmérséklet - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzésében.

Hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, inkább csak délen, délkeleten lehetnek rövidebb napos időszakok. Kisebb eső, zápor több helyen valószínű, északkeleten délután tartós esőre is számítani lehet. A szél a Dunántúl északi felén többfelé megerősödhet. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5 és 10 Celsius-fok között alakul, de északon néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között várható, de északkeleten egy-két fokkal hűvösebb, délkeleten pedig melegebb is lehet.

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég, sokfelé várható eső, záporeső. Jelentős mennyiségű csapadékra is készülni kell. A szél megélénkülhet, helyenként meg is erősödhet. A minimum-hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 9 és 17 fok között alakulnak, délkeleten lesz a melegebb.

Szerdán szórványosan alakulnak ki záporok, főként délután hosszabb napos időszakok is lehetnek. Erős lesz a légmozgás, az északi megyékben viharos széllökések is előfordulhatnak. A leghidegebb órákban 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet, napközben 10-15 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön több-kevesebb napsütésre már mindenütt számítani lehet, csapadék nem valószínű. Napközben az eleinte még erős, helyenként viharos szél mérséklődni fog. A minimum-hőmérséklet 1 és 6, a maximum-hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Pénteken néhol napos és erősen felhős, máshol párás, helyenként ködös lehet az idő. Egyes területeken legfeljebb szitálás alakulhat ki. Napközben megélénkülhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 8, a legmagasabb hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul.

Szombaton közepesen és erősen felhős, párás, helyenként ködös tájak egyaránt lesznek. A nyugati és az északi országrészben előfordulhat kisebb eső. A szél megélénkülhet, a Dunántúlon néhol meg is erősödhet. A leghidegebb órákban 3 és 10 fok közötti hőmérsékletre lehet számítani. A nappali maximumok 11 és 17 fok között alakulnak.

Vasárnap többnyire erősen felhős lesz az ég, ismét több helyen várható eső, záporeső és a szél is megerősödhet. A minimum-hőmérséklet 5 és 12 fok között valószínű. Napközben 11-17 fokig melegszik a levegő.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×