eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Eltemették Fűzy Ákost

Több mint ezren vettek részt a pécsi köztemetőben szombaton Fűzy Ákos, a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapat vezetőedzőjének búcsúztatásán.

A 49 éves szakembertől özvegye, három lánya, a sportág jeles képviselői - többek között Rátgéber László korábbi szövetségi kapitány, egykori pécsi játékosok, mint Béres Tímea, Fegyverneky Zsófia és Iványi Dalma - vettek végső búcsút. A gyászszertartáson jelen voltak a győri kosárlabdacsapat vezetői, köztük Fűzy András elnök - Fűzy Ákos unokatestvére -, a játékosok, valamint a közelmúltban kinevezett új vezetőedző, Szentendrei Áron is.

A búcsúztatáson beszédet mondott a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) nevében Janovics László, a Baranya megyei szövetség elnöke mondott beszédet, aki ismertette kosárlabda-szakember életútját és a karrierjét. Fűzy Ákos több mint egy évtizedig dolgozott Pécsett Rátgéber László segítőjeként.

Páva Zsolt, Pécs polgármestere a város képviseletében, személyes élmények felelevenítésével emlékezett Fűzy Ákosra. Németh Károly, az edző pécsi jó barátja a játékostársak és kollégák nevében, Fodor Sándor pedig a győri barátok nevében búcsúzott.

Szeptember 7-én Kapuvár és Vitnyéd között ütközött össze egy személyautóval a győri csapatot a soproni mérkőzésre szállító autóbusz. A baleset helyszínén meghalt Tapodi Péter klubigazgató, Fűzy Ákos vezetőedző pedig a győri kórházba szállítása után vesztette életét, több játékos megsérült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×