Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A magyar édesipar krémje a Millenárison

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Mától vasárnapig rendezik a Millenárison a III. Édes Napok csokoládé- és édességünnepet - mondta a rendezvény egyik tulajdonosa. Rebrus Csaba kiemelte, hogy az idei évben Svájc lesz az esemény vendégországa.

Magyarországon egyre többen vásárolnak drágább, minőségi csokoládékat, mondta Rebrus Csaba, majd hozzátette, szeretné, ha a mennyiség helyett, a minőség lenne az elsődleges szempont, ha csokoládét vásárolunk. Idén nem csak magyar, de svájci manufaktúrák termékeit is megvásárolhatjuk a rendezvényen, valamint a Londoni Csokoládéakadémia által a világ legjobbjának ítélt édességét is beszerezhetjük.

Százhúsz magyar kiállító lesz jelen a Millenárison, akiket a többszörös túljelentkezés miatt nagy gonddal válogattak ki a szervezők. Rebrus Csaba hangsúlyozta, a kiállításon csak olyan termékek lesznek, melyek teljes mértékben megfelelnek a minőségi transzzsír előírásoknak, majd hozzátette, hogy ezek a csokoládék biztosan nem találhatók meg egyetlen szupermarket polcain sem. Mivel az ország minden részéből érkeznek kiállítók, több száz kilométeres utazást spórol meg az, aki itt vásárolja meg egyes gyártók termékeit.

A rendezvény főszponzora jóvoltából Magyarországon itt kerül először bemutatásra az Infiniti legújabb modellje, a Q50-es, mely az Édes Napok szellemiségéhez hűen csokoládébarna színben lesz látható. A szervezők az autóbemutató mellett gyermekprogramokkal, valamint koncertekkel várják a látogatókat.