eur:
395.25
usd:
366.67
bux:
65113.28
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ilyen parádé vár ránk május elsején

A Nagy Futam elnevezéssel május 1-jén Budapest belvárosában káprázatos légi- és aszfaltshow várja a helyszínre kilátogatókat és az M1 nézőit. A parádén rajthoz áll többek között Besenyei Péter, Michelisz Norbert és Talmácsi Gábor is.

A tavalyi Vodafone Belvárosi Nagydíjhoz hasonló szabadtéri rendezvényre számíthatnak mindazok, akik május 1-jén ellátogatnak Budapest belvárosába, a Duna partra - áll a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Az utcai rendezvény reggel 8 órakor versenyautó-kiállítással kezdődik, amelyet az érdeklődők a Magyar Tudományos Akadémia előtti területen tekinthetnek meg egészen 16 óra 30 percig.

A légi showműsor 13 óra 45 perckor kezdődik Besenyei Péter műrepülővel, aki a Parlament előtti rakpartról felszállva kezdi meg egyéni bemutatóját. Bessenyei Péter produkcióját Illés Tamás és Nádas Tamás műrepülő közös bemutatója követi 14 óra 15 perctől, majd 14 óra 30 perctől Flying Bulls old timer repülők foglalják el a légteret.

A légi parádét egy fergeteges aszfaltshow követi az Erzsébet tér-Lánchíd-Clark Ádám tér útvonalon. Összesen hat túraautó, köztük Michelisz Norbert és gyári Hondája foglalja el a Lánchidat és környékét 15 órától. A WTCC-bemutatót, GP és Speed EuroSeries autók bemutatója követi, majd Talmácsi Gábor is rajthoz áll az ideiglenes versenypályán.

Az eseményről a közmédia a Széchenyi István térről tudósít. A parádékat Szujó Zoltán és Wéber Gábor közvetíti, a helyszíni riporter pedig Bobák Róbert lesz. Az MTVA összesen 24 kamerával közvetíti az eseményt.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×