eur:
394.06
usd:
365.7
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Magyar tervező öltözteti Elvis Presleynek a híres arisztokratákat

Lady Montagu híresen nagy Elvis Presley rajongó, ezért felkérte Zoób Katit, hogy a születésnapi fogadásra öltöztesse az egész családot Elvis Presley ruhába. A divattervező arról is beszél az InfoRádió Aréna című műsorában, hogy ő milyen ruhákat szeret hordani, és hogy mennyire fontosak számára azok a munkák, amikor kerekesszékes emberek számára tervez ruhákat.

Egy különleges rendezvényre készülünk, Angliába utazik a család, Lady Montagu hetvenedik születésnapjára. Lady és Lord Montagu Nagy-Britannia egyik legrégibb arisztokrata családjának tagja. Lady Montagu híresen nagy Elvis Presley rajongó, ezért felkérte Zoób Katit, hogy a születésnapi fogadásra öltöztesse az egész családot Elvis Presley ruhába. Fantasztikus volt ez a munka, egy éve készülünk rá, nagyon fantasztikus ruhákat találtunk ki nekik - mondta Zoób Kati.

A születésnapi fogadáson részt vesz majd Zoób Kati és a családja is, ezért nagy dilemma előtt áll, hogy "kicsit öltözzön divattervezőnek, vagy nagyon"? Mint mondta: valószínűleg le fogom győzni a divattervezőséget, mert úgy gondolom, hogy a Lady Montagu születésnapján neki kell a legjobban kinézni. Hozzátette: gondosan ki kell majd találni, hogy a ruhája hogyan legyen jellemzően Katti Zoób ruha, amelyik mégis sokkal szerényebb, mint a vendéglátóké.

Az Aréna című műsorban Zoób Kati arról is beszélt, hogy a hétköznapokra használt ruhatárában sok az egyszerű, inkább kényelmes ruha. A kedvenc darabokból több egyformát is birtokol, például bizonyos fekete pólókból, kardigánokból, ezért néha úgy néz ki, mintha napokon keresztül ugyanazt a ruhadarabot hordaná. A divattervező elmondta: sokszor napi 14-16 órát dolgozik, gyakran utazik külföldre, ezért a munka során, a saját öltözködése szempontjából, számára egyértelműen a kényelem a fontos. Hozzátette: amúgy sem a tervezőnek kell tündökölnie, hanem a ruhának, illetve a kreáció viselőjének.

A műsorban az is szóba kerül, hogy ha nem dolgozik, akkor Zoób Kati leginkább anya és háziasszony, aki imád sütni és főzni. Ehhez a tevékenységhez pedig nyilván nem illenek az haute couture ruhaköltemények - tette hozzá.

Zoób Kati arról is beszél, hogy mennyire fontosak számára azok a munkák, amikor kerekesszékes emberek számára tervez ruhákat.

A teljes Arénát meghallgathatja, ha ide kattint.

A következő oldalon a Zoób Kati nevéhez kapcsolódó négy divatmárkáról olvashat, amelyekről a tervező szintén beszélt az interjúban.Az Elle magazin így mutatja be Zoób Katit:

Húsz éves, nemzetközileg is elismert és megalapozott ezerarcú tervezői pálya, számos fontos díj, valamint egy igazi divatház megteremtése kapcsolódik nevéhez. Individuális és gyakorlatias művész, aki munkáival évtizedek óta erős kulturális üzeneteket közvetít és kiváló érzékkel méri fel a modern piac követelményeit.

Zoób Kati nevéhez jelenleg összesen négy divatmárka kapcsolódik: a személyre szabott, ezért végtelen számú szabásvonalra épülő Katti Zoób Haute Couture, a luxusminőségű konfekció-vonal, a Katti Zoób Couture, valamint az exkluzív ATTITUDE - Katti Zoób pret-a porter és a CHANCE - Katti Zoób kötött termék vonal. A globális irányzatok iránti nyitottságát és a divatház aktív nemzetköziségét a tervező bécsi szalonja reprezentálja - olvasható az Elle magazinban.

Chance Katti Zoób:
A Zoób Kati nevéhez kapcsolódó Chance Katti Zoób márkában a rendhagyó négy színkolor kötés technológiai bravúrja, valamint a Piet Mondrian '20-as évekbeli munkásságára és az Art Déco-ra reflektáló, kortárs geometrikus motívum- és ragyogó színvilág jelenik meg egyszerre, különleges, meghökkentő szépségű egységben.

ATTITUDE Katti Zoób:
A 2010-ben született, magyar divatmárka, amelynek kollekcióiban az Örök Eleganciába és a kifinomult kidolgozásba vetett, töretlen hit jelenik meg páratlan formában, idén is hű marad önmagához és az ATTITUDE-hívőkhöz, ugyanakkor számos újdonságot is tartogat.

Katti Zoób Haute Couture:
Zoób Kati legújabb Haute Couture kollekciójának alaptételét a tervező által képviselt elképzelés adja, amely szerint az haute couture az egyénre szabottságot, a személyes minőséget és komfortot jelenti. Feladata újraértelmeződött, többé már nem csupán az alkalmi ruhák világát foglalja magában, hanem a mindennapi életben is hordható, finom kidolgozású, hímzett, vagy egyéb kézműves munkával készített darabokat is.

Katti Zoób Couture:
A Katti Zoób divatház legsikeresebb vonala, a magasminőségű konfekció, amellett, hogy darabjai rendkívüli finomságú anyagok felhasználásával készülnek, állandó megújuló képességének is köszönheti páratlan vonzerejét.

Hanganyag: Kocsonya Zoltán

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×