eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma

Mosogatót keres a brit királynő

Mosogatót keres II. Erzsébet brit királynő. Évi 14 ezer 200 font (havi 415 ezer forint) fizetést ajánl.

A munkaidő heti 40 óra. A királyi honlapon közzétett állásajánlatban szerepel, hogy a jelentkezőnek nem csupán a királynő edényszennyesével kell számolnia, hanem a család más tagjainak mosatlan evőeszközeivel is, továbbá, hogy alapvetően a konyhai személyzet kötelekében kell dolgoznia. A kikötések szerint a mosogatóaspiránsnak pontosnak, megbízhatónak, csapatmunkára képesnek, rugalmasnak és készségesnek kell lennie. Mindemellett kívánatos a kellő tapasztalat hasonló munkakörben.

A hirdetés tudatja, hogy a jelöltnek alapvetően a Buckinghampalotában kell suvickolnia az edényeket és evőeszközöket, ám örömmel kell utaznia más királyi rezidenciákra Nagy-Britanniában, és számolni azzal, hogy évente három hónapot távol kell töltenie Londontól. Mindezen túl hétvégén is boldogan kell dolgoznia. A jelentkezési határidő január 15. - adta hírül a brit Metro újság.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×