Fákat döntött ki, villanyvezetéket tépett le a szél Fejér megyében

InfoRádió / MTI
2012. május 22. 18:17
Fákat döntött ki, villanyvezetéket tépett le a szél a kedd délutáni viharban Fejér megyében, egy nő könnyebben megsérült.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy már megszűnt az útlezárás a Felcsútot Bodmérral összekötő 8126-os úton, ahol korábban fa dőlt egy autóra a viharban. A balesetben egy nő könnyebben megsérült. A 811-es úton, Alcsútdoboznál is feloldották a lezárást, ott két fa dőlt az útra.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az említett két eset mellett további feladatokat is adott a délutáni vihar a tűzoltóknak. Tabajdon, a Kossuth utcában villanyvezetéket tépett le a szél, a Dózsa utcában egy fa zuhant az úttestre. A református templomra rádőlt egy fa, azt a váli önkormányzati és az érdi hivatásos tűzoltók távolították el.

Felcsúton egy vezetékre dőlt fa és egy leszakadt faág miatt kérték a katasztrófavédelem segítségét, a káreseteknél a bicskei önkormányzati tűzoltók segítettek. Tárnok és Martonvásár között a vasúti sínpárra dőlt fa, amelyet az érdi hivatásos tűzoltók távolítottak el motoros láncfűrész segítségével. Személyi sérülés nem történt.