eur:
392.72
usd:
366.38
bux:
66745.44
2024. április 25. csütörtök Márk

Las Vegasban terjeszkedik a sztárséf

Gordon Ramsay brit séf is csatlakozott a Las Vegasban jelen lévő Michelin-csillagos sztárszakácsokhoz, éttermet nyitva az Egyesült Államok nyugati részében fekvő kaszinóvárosban.

"Steak nevű éttermének a Las Vegas-i Paris szállodában való megnyitásával Gordon Ramsay is bevonul egyéni stílusával és kulináris intuíciójával Las Vegasba" - adta hírül a televíziós sorozatairól is jól ismert mesterszakács nevében hét végén kiadott közlemény.

Gordon Ramsay világszerte több mint húsz étterem és bár tulajdonosa.

Az éttermet modern grillétteremként alakították ki, amelyben az amerikai közönség által kedvelt marha, illetve bárányhúst szolgálnak fel. Nem feledkeznek el az alapító gyökereiről sem, amiről az étlap egyes fogásai - hagymaleves ale-lel vagy karamellizált puding - is tanúskodnak.

Gordon Ramsay olyan neves Michelin-csillagos sztárszakácsokat követ Las Vegas-i étteremnyitásával, mint a francia Alain Ducasse, Pierre Gagnaire, illetve két olyan honfitársuk, akiknél a szakmát elsajátította: Joel Robuchon és Guy Savoy.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×