eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Mit vegyünk ajándékba anyák napjára?

A közeledő anyák napja alkalmából készült kutatás összevetette, mi az, aminek az amerikai anyák az ünnep alkalmából örülnének, és mi az, aminek fiaik szerint örülnének. Kevéssé meglepő módon, a két lista csak részben egyezik.

A felmérés egy internetes kereskedő megbízásából készült, több mint 2200 válaszadó részvételével. Az adatokból kiderül, hogy anyák napja alkalmából az amerikaiak 75 százaléka tervez valamit vásárolni, ahogy az is, az anyák nem feltétlenül azt fogják kapni férfi hozzátartozóiktól, aminek a legjobban örülnének.

A vizsgálat szerint a megkérdezettek férfiak 72 százaléka gondolja úgy, az anyjuk virágnak örülne a leginkább. Az anyák azonban legnagyobb, 48 százalékos arányban annak örülnének, ha wellnes programot, például masszást, arckezelést, testápolást kapnának gyermekeiktől, és csak 38 százalékuk örülne igazán, ha virággal kedveskednének neki - számol be az ELTE TÁTK hírlevele.

A vágyott ajándékok további elemeit tekintve, az anyák 36 százaléka értékelné, ha ékszert kapna anyák napján, és 30 százalékuk örömmel fogadná, ha kissé drágább ajándékként, okostelefonnal vagy táblagéppel lepnék meg őket szeretteik.

A férfiak 59 százaléka szerint örülnének az anyák ékszereknek, 37 százalékuk pedig édességgel, desszertekkel kedveskedne női hozzátartozóinak a jeles napon.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×