eur:
395.44
usd:
372.11
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Futóverseny miatt forgalomkorlátozás lesz Budapesten

Futóverseny miatt Budapest több pontján is forgalomkorlátozásra kell számítani vasárnap, emiatt a BKV 123-as busza késve közlekedhet.

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint vasárnap a XXIII. kerületi Szentlőrinci úton a Nyír utca és a Szent László út, a Szent László úton pedig a Szentlőrinci út és az Újtelepi út között kell 10 és 12 óra között forgalomkorlátozásra számítani egy futóverseny miatt.

A futók elhaladása idején a rendőrség irányítja a forgalmat. A korlátozás érinti a 123-as jelzésű autóbuszokat is, amelyek néhány perces késéssel közlekedhetnek a forgalomkorlátozások idején.

Szintén vasárnap tartanak futóversenyt Óbudán, a Hajógyári szigetnél, ezért reggel 6 és 16 óra között a K-hídat egyirányúsítják, a szigetre befelé csak a K-hídon, kifelé pedig a H-hídon lehet közlekedni, a forgalmat jelzőlámpák és rendőrök irányítják.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×