Ismét közös filmben játszhat az álompár

InfoRádió / MTI
2012. április 13. 21:04
Újra együtt állhat kamerák elé Brad Pitt és Angelina Jolie: a színészek Ridley Scott készülőben lévő krimijében vállalhatnak szerepet.

A The Counselor című filmben Jolie a női főszerepet játszaná Michael Fassbender oldalán, míg Pitt spanyol kollegájával, Javier Bardemmel "rosszfiút" alakítana - értesült a Deadline.com

A forgatókönyvet a Pulitzer-díjas Cormac McCarthy jegyzi, a forgatási munkálatok júniusban kezdődhetnek. A film egy tekintélyes ügyvédről szól, aki összeakad egy drogkartellel.

A Deadline.com szerint a krimi egyfajta "szteroidos Nem vénnek való vidék" lenne. Bardem annak idején Oscar-díjat kapott a Cormac McCarthy regényéből készült filmben, a Coen fivérek munkájában nyújtott alakításáért.

Fassbender már dolgozott együtt Scott-tal, mégpedig a brit rendező legutóbbi, Prometheus című filmjében.

Brad Pitt és Angelina Jolie 2005-ben a Mr. és Mrs. Smith című akcióvígjátékban dolgozott együtt. A két híresség a forgatás alatt szeretett egymásba, ma már hat gyereket nevelnek együtt. A filmcsillagok az utóbbi időben nem csináltak titkot abból, hogy szívesen állnának újra együtt kamerák elé.