eur:
393.15
usd:
366.96
bux:
66537.27
2024. április 25. csütörtök Márk

Elajándékozná síparadicsomát a sztárszínész

Megválna saját bejáratú síparadicsomától Bruce Willis, aki a hírek szerint el akarja ajándékozni az idahói létesítményt.

A hollywoodi filmcsillag már tájékoztatta a helyi hatóságokat, hogy készen áll egy közhasznú szervezetnek adományozni a síparadicsomot - jelentette az Idaho Mountain Express című lap.

Bruce Willis az 1990-es évek végén tett szert a Sun Valley ismert síparadicsomtól egyórányi autóútra fekvő kisebb, 465 hektáros létesítményre, amely három felvonóval üzemel, 434 méternyi szintkülönbséget leküzdve.

A színész már azt megelőzően is sokat időzött Idaho államban: 1998-as válása előtt nejével, Demi Moore-ral és három lányával látogatott sokszor a családnak a közeli Haileyben lévő farmjára. Ezt a vendégházat, tornatermet és csúszdás úszómedencét is magában foglaló ingatlant a filmcsillag már tavaly óta árulja 15 millió dollárért. A közelben lévő, The Mint nevű saját bárját és éjszakai lokálját már 2010-ben piaca dobta 6 millió dollárért, de mivel nem akadt rá vevő, ezt már 4 millióért is odaadná.

Willis egyébiránt a napokban újra apa lett, Emma Heming modelltől - akivel három éve házas - kislánya született. A pár Beverly Hillsben lakik.

Az Egyesült Államokban már 30 nonprofit sípálya működik.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×