Éttermet nyit Anna Netrebko

InfoRádió / MTI
2011. július 21. 18:34
Gasztronómus lesz Anna Netrebkóból. A klasszikus zene világszerte ünnepelt sztárja élettársával, Erwin Schrottal közösen készül éttermet nyitni.

Az énekesnő, aki párjával gyakran jár minőségi éttermekbe, és már egy szakácsot is kinéztek, terveiről a Stern című hamburgi magazinnak adott interjújában beszélt.

"Nem akarok kizárólag a zene világában élni. Megértettem, hogy nem fejlődöm tovább, ha egész életem csak a zene körül forog. Az ember elérkezik egy ponthoz, amikor valami más is kell, hogy szerepeljen az életében" - mondta el Netrebko.

Ugyanakkor az művész tisztában van közönsége elvárásaival is. "Egyik sikerdarabot a másik után akarják hallani, és csak az ismert áriákat akarják. És ha az előadás végén nem hajítom a magasba a cipőmet és nem táncolok vadul, mezítláb, akkor csalódottak" - fejtette ki Netrebko.

A rajongók számára szintén csalódást jelenthet, hogy a díva búcsút kíván venni egyik legismertebb szerepétől: "Nem bírom többet hallgatni a Traviatát. Csodálatos zene, de nem játszhatsz egy szerepet egész életedben újra meg újra".