eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk

A posta épületének csapódott egy autó Siófokon, a sofőr ittas volt

Egy posta épületének csapódott egy személygépkocsi csütörtökön kora hajnalban Siófokon; a sofőr erősen ittas volt - közölte a rendőrség.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a balesetről a sofőr értesítette a rendőrséget.

Kiderült, hogy a férfi, mielőtt autóba ült volna, egy kocsmában nagyobb mennyiségű pálinkát és sört ivott, ám úgy gondolta, ennek ellenére képes vezetni és utasait hazaszállítani. Egy kereszteződésben azonban túl gyorsan akart bekanyarodni, az autó kisodródott, kidöntött egy postaládát, majd a posta épületének csapódott.

Az autóban a sofőrön kívül négyen utaztak, köztük a személyautó tulajdonosa, de senki sem sérült meg - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×