eur:
395.01
usd:
370.83
bux:
65196.47
2024. április 19. péntek Emma

Megkönnyebbülhetnek a tavasz szerelmesei

Visszatér a tavasz a hétvégére, szombaton már 17 fok is lehet - mondta az InfoRádiónak az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Jenki Szilvia azt is elárulta, hogy a szép idő a jövő héten is kitart.

Egyre szárazabb levegő érkezik Magyarország területe fölé, így hétvégén az ország nagy részén már kellemes, tavaszias idő lesz. Sokat süt majd a nap, felhők csak a Dunántúlon boríthatják majd az eget, arrafelé egy-egy zápor előfordulhat - tájékoztatta az InfoRádiót Jenki Szilvia meteorológus.

A legmagasabb hőmérséklet szombaton és vasárnap is 15-17 Celsius-fok körül alakul, de reggel még meglehetősen hideg lesz, így a kirándulni indulók jól teszik, ha rétegesen öltözködnek - tette hozzá az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

A jövő hét elején is folytatódik a napos idő, a nappal képződő gomolyfelhőkből az előrejelzés szerint nem hullik majd eső, és a szél is csak ritkán élénkül majd meg. A hajnalok továbbra is hűvösek maradnak, napközben azonban egyre melegebb lesz, szerdán már 18-21 fok lehet.

Húsvét hétvégéjén Jenki Szilvia szerint tovább emelkedik majd a nappali felmelegedés, kellemes idő köszönti majd az ünnepet.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×