Kedvezményes belépő - nagyiknak és unokáknak!

Infostart
2010. november 2. 18:20
Novemberben is jelentős kedvezményekkel várja az Állatkert a nyugdíjasokat és a velük érkező unokákat. A nyugdíjasok a szokásos ár feléért válthatnak belépőjegyet, az unokáknak pedig harmadával kerül kevesebbe a belépés.

Novemberben is kedvezményes nyugdíjas- és unokabelépőket kínál a Fővárosi Állat- és Növénykert. A nyugdíjasok a szokásos, a felnőttjegyhez képest már eleve kedvezményes árú (1390 Ft) belépőjegy helyett feleannyiért (700 Ft) látogathatják a városligeti intézményt.

Kedvezményt kapnak a velük érkező, 14 éven aluli unokák is, az ő számukra a szokásos belépődíjhoz (1390 Ft) képest majdnem 30 százaléknyi a kedvezmény (990 Ft a jegy ára).

Az Állatkert éttermében kedvezményes nyugdíjas menüvel várják a szépkorúakat, mi több, még az ajándékboltban is kedvezményt kapnak - közölte Hanga Zoltán szóvivő.

A kedvezményes időszakot még októberben hirdette meg az Állatkert, ám a "Nyugdíjas Hónapok" elnevezésű időszak egészen november végéig tart. A nyugdíjasok számára kínált őszi kedvezmények immár hagyományosnak számítanak az intézmény életében. Az Állatkert igazgatósága ilyenkor arra biztatja a szépkorú látogatókat, hogy unokával, vagy akár csoportosan keressék fel a kertet, és hozzák magukkal azokat a nyugdíjas barátaikat is, akik - közeli hozzátartozó híján - máskor el sem jutnának a városligeti intézménybe.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanga Zoltán
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást