Lokiért rajong az amerikai sztár - képgaléria

Infostart
2010. október 16. 15:31
Híres emberek cuki kutyusokkal - kevés téma örvendezteti meg jobban a sztárvilág híreire ugró olvasókat. A Life mindenre figyel, tehát egyik népszerű fotósorozata a filmsztárok és kutyák tematikát dolgozza fel. Itt látható Loki, Mickey Rourke ölebe.

Gyerek, kutya, meztelen nő - a klasszikus hármas, amelyből egy is elég a sikerhez, legyen szó mosóporok reklámjáról vagy romantikus filmvígjátékról. Jöjjenek hát a kutyulikkal lefényképezett filmsztárok!

A Life a végére hagyja a legjobbat, ahogy kell. Mickey Rourke és a Loki nevű csivava-terrier keverék kettőse alapból is sokkolóan gyönyörű látvány, ám az adrenalint emeli a kissé elhízott kutya öltözete.

A képgalériában ütős nevek bukkannak fel: Christina Aguilera, Pamela Anderson, Audrey Hepburn (1961), Anita Ekberg (1955), Jennifer Lopez, Shirley Maclaine (1963), Elizabeth Taylor és Richard Burton (1968),

A csivavák igen népszerűek, e fajta képviselőjét szorongatja kutya-módjára kidugott nyelvvel Britney Spears is. A sztárkutya kopasznak és albínónak látszik, méretét tekintve pedig alig nagyobb, mint Britney nyelve. Nem kérdés az sem, milyen fajtát ölel hanyatt fekve Milla Jovovich? Nyilvánvalóan egy csivavát.

Peter Sellers is feltűnik egy 1956-os fotográfián, nagy megkönnyebbülés, hogy a színészhez nem egy csivava dörgölőzik.