eur:
394.71
usd:
365.58
bux:
65142.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Még nem tér vissza a nyár

A várható viharos időjárás miatt narancsszínű figyelmeztetést adott ki a közép-dunántúli régióra az Országos Meteorológiai Szolgálat. A hőmérséklet az ország nagyobb részén nem haladja majd meg a 21 Celsius-fokot.

A Közép-Dunántúlra kedd éjfélig narancsszínű riasztást adtak ki, mert erős viharra lehet számítani, a legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 kilométer/órás sebességet.

Kedden északnyugat felől ismét beborul az ég, kevésbé felhős területek helyenként még délen és keleten lehetnek. A Dunántúlon, éjszaka már a Duna-Tisza-közén is többfelé várható eső, zápor, keleten lesz kevesebb a csapadék, de ott egy-egy zivatar is kialakulhat - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szerdán a Dunántúlon csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, és csak helyenként lehet záporeső. Keleten viszont sok lesz a felhő, eső, zápor, néhol zivatar is várható. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, a Dunántúlon és a középső országrészben gyakran viharos lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán az ország nagyobb részén 16 és 21 Celsius-fok között alakul, de északkeleten 15 Celsius-fok alatt marad.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×