eur:
393.1
usd:
366.77
bux:
66587.13
2024. április 25. csütörtök Márk

Hét halottja van a Hajdú-Bihar megyei balesetnek

Heten meghaltak, 4-en pedig megsérültek, amikor hajnalban egy mikrobusz kamionnal ütközött össze a 42-es számú főúton.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletesének első tájékoztatás még arról szólt, hogy öten meghaltak, négyen megsérültek, amikor hétfőre virradó éjszaka egy mikrobusz kamionnal ütközött a 42-es számú főúton. Később kiderült, hogy hat halottat találtak a mikrobusz roncsai között.

A súlyos baleset Biharkeresztes és Ártánd között az 59-60-as kilométerszelvénynél történt. Az eddigi adatok szerint a mikrobusz és a kamion frontálisan ütközött össze.

Egy súlyos sérültet a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére szállítottak, ő később szintén belehalt a sérüléseibe. A férfinak több különböző életveszélyes sérülése is volt, azonnal sorozatműtétet hajtottak végre rajta, de az orvosok minden erőfeszítése ellenére is életét vesztette.

Szintén a Kenézy kórházba szállították Berettyóújfaluról a tragédia másik súlyos, de nem életveszélyes sérültjét.  A 62 éves román nőnek nyílt combcsont- és lábszártörése, valamint lábfejtörése volt, az ő állapotát műtétekkel stabilizálni tudták - mondta Szentgyörgyi János. A többi sérültet a berettyóújfalui kórházba vitték a mentők - közölte a mentőszolgálat ügyeletese.

A baleset körülményeit vizsgálják, a helyszínelés idejére a nemzetközi főút forgalmát elterelik, jelenleg a roncsok eltakarítása folyik a helyszínen.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×