Indulnak az üdülőjáratok a VOLÁNBUSZ-nál

Infostart
2010. június 18. 14:01
Közkedvelt olasz, horvát, bosnyák és montenegrói tengerparti üdülőhelyekre indít járatokat a VOLÁNBUSZ Zrt. június 18-ától.

A "Krk Expresszel" Krk, Malinska, Punat és Njivice nyaralóhelyekre biztosít közvetlen eljutást a VOLÁNBUSZ - értesített közleményében a közlekedési vállalat. További adriai üdülővárosokba lehet utazni az Adria Expresszel (Rovinj, Pula, Porec) vagy a Dalmát Expresszel (Makarska, Split, Zadar) a június 18.-szeptember 18. közötti időszakban.

A dél-európai üdülőterületet kiszolgáló "Montenegró Expressz" járatokkal szeptember végéig közvetlen eljutást biztosítanak a montenegrói tengerpart olyan városai, mint Budva, Tivat, Herceg Novi vagy Kotor mellett, a keresett és sokak által "Adria gyöngyének" nevezett Dubrovnikba.

Ugyanebben az időszakban közlekednek az Adriai tenger olasz partjára a Riminit, Riccionét és Cattolicát érintő "Cattolica Expressz", illetve a Lignanóba, Bibionéba és Jesolóba utazóknak kedvező Jesoló Expressz járatok.

Az üdülőjáratok többnyire pénteken indulnak Budapestről, (Adria és Krk Expressz szombaton) és szombatonként jönnek vissza.

A közelmúltban üzembe helyezett új internetes, nemzetközi jegyértékesítő rendszer a korábbinál rugalmasabb áralkalmazási módot biztosít, megújított internetes értékesítési csatorna támogatja akár a külföldi kiindulású utazásokat is, mely az alkalmi utasoknak kedvez. A jegyváltás legkényelmesebb és legrugalmasabb módja az internetes, on-line vásárlás, otthoni jegynyomtatással.

A további tájékozódás és jegyvásárlás legegyszerűbb módja a VOLÁNBUSZ weboldalára (www.volanbusz.hu) való kattintás, ahol bárki választhat a szolgáltatások teljes köréből a saját igényeinek leginkább megfelelő gazdaságos, vagy éppen rugalmas feltételeket megjelölve.