Furcsa lény bukkant fel Kanadában

Infostart
2010. május 23. 21:00
Furcsa állati tetemet vetett partra a víz Kanadában. A bizarr kinézetű állatról azonnal megindultak a találgatások az interneten, több blogger úgy véli, a chupacabra nevű mitikus, vérszívó lény bukkant fel újra - adta hírül a News.com.

A különös tetemet kutyasétáltatás közben fedezte fel két ápolónő az Ontario-tó partján fekvő Kitchenuhmaykoosib városban. A kutya a vízből húzta ki az állatot, amelynek a teste leginkább a vidrákéhoz, míg a feje a vaddisznókéhoz hasonlított. A két nő készített róla néhány fényképet, majd otthagyta. Mire a helyiek elhatározták, hogy közösen is megnézik a tetemet, addigra az már eltűnt - hiába kutatták át az egész tavat, a testet nem találták meg.

Természetesen azonnal elindultak a találgatások, hogy vajon milyen állat tetemét vetette ki a víz. Néhány blogger úgy véli, a furcsa teremtmény az amerikai mondákban fel-feltűnő mitikus vérszívó lényeg, a chupacabrák közé tartozik. Mások szerint valószínűbb, hogy egy bizarr külsejű prérifarkas tévedt az Ontario-tó környékére.