eur:
395.13
usd:
371.2
bux:
65167
2024. április 19. péntek Emma

Transzba ejti a nyulakat a tehetséges nyugdíjas

Másodpercek alatt transzállapotba juttatja és megszabadítja a stressztől a nyulakat egy brit nyugdíjas. A férfi, aki harminc éve foglalkozik az állatok tenyésztésével, ma már nemcsak saját tapsifülesein alkalmazza tudományát, hanem kétségbeesett gazdiknak is segít lenevelni kedvenceiket a harapdálásról.

A nyulak utálják, ha a hátukra fordítják őket, Cliff Penrose-nak azonban ez nem okoz gondot: speciális technikát alkalmazva transzállapotba juttatja az állatokat, amelyek aztán akár tíz percig is mozdulatlanul hevernek, lábaikat az ég felé nyújtva.

A cornwalli nyugdíjas, ha hipnotizálni készül egy nyulat, előbb magához öleli, majd az orrára fúj - ez ugyanis állítólag megnyugtatja az állatot. Ezután következik a nyakmasszázs, majd a nyuszi hanyatt döntése. Ekkor a jószág már nem mocorog, így az állatorvos könnyen megvizsgálhatja, de például a karmait is sokkal könnyebb levágni.

"Határozottan kell fogni a nyulakat, hiszen megérzik, ha félünk vagy idegesek vagyunk - rendkívül intelligens állatok" - magyarázta a férfi, akit egyre többen keresnek meg azért, hogy segítsen megregulázni engedetlen kedvencüket.

"Az egyik legnagyobb probléma, hogy a nyúl megharapja a gazdáját. Ilyenkor általában arról van szó, hogy nem megfelelően kezelik a nyulat. Az emberek gyakran anélkül választanak kedvencet, hogy megismernék a természetüket" - mondta Cliff Penrose.

A nyugdíjas állítja: a nyulai tovább élnek, mert a transzállapotban fel tudják dolgozni az őket ért stresszt, így nyugodtabbak, mint más tapsifülesek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×