eur:
395.77
usd:
372.62
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Robbanás egy pécsi panellakásban: egy ember meghalt

Egy ember meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült vélhetően egy robbanás következtében egy kertvárosi panellakásban Pécsett csütörtök délután - közölte a rendőrség.

Zsobrák Péternek, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a rendőrök lezárták a környéket, tűzszerészekkel együtt vizsgálják, hogy mi történt. A rendőrség az elsődleges vizsgálatok lezártával, várhatóan pénteken ad bővebb tájékoztatást.

Az MTI információja szerint családi dráma áll a tragédia hátterében: egy férfi többször megszúrt egy nőt, aztán vélhetően robbanószerrel próbált véget vetni életének.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×