eur:
393.82
usd:
365.05
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Fotóállványt lopott egy jegesmedve - nézze meg!

Nem a fotósokra, hanem azok állványaira volt kíváncsi Alaszkában egy jegesmedve, amely, miután játszott az egyik értékes eszközzel, elvitte azt megmutatni a társainak is.

A brit Peter Haworth amerikai kollégáival fotózott jegesmedvéket az Alaszkához tartozó Barter-szigeten, amikor az egyik állat elkezdett a fotósok felé rohanni. A fotósok egyből menekülőre fogták, és kénytelenek voltak gépeik állványait a jégen hagyni.

Az egyik medvének annyira megtetszettek az állványok, hogy játszani kezdett velük: kettőt teljesen szétszedett, egy harmadikkal pedig elszaladt, ezt sikerült is lencsevégre kapnia a brit fotósnak.

"A jégmezőn voltunk, hogy az állványra szerelt kamerákkal mínusz 20 Celsius-fokban képeket készítsünk a jegesmedvékről, amikor az egyik kíváncsi lett, és elkezdett felénk futni, mi meg csak készítettük tovább a fotókat. Egyszer csak azonban észrevettük, hogy már nagyon közel van hozzánk a medve, ezért felkaptuk a gépeinket, és beugrottunk az autóinkba" - mesélte el a kalandot a brit fotós a Daily Telegraphnak.

A játékos állat az egyik kint hagyott fotóállványt úgy tette tönkre, hogy ugrált rajta, megrágta, majd elsétált vele a társaihoz. A többi állat is megrágta az értékes eszközt, majd amikor rájöttek, hogy az nem valami jó ízű, továbbálltak.

Az egyik amerikai fotós azt is elmondta, hogy az autóból végigkísérve a történést jót nevettek azon, hogy a jegesmedve a legdrágább állványt vitte magával.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×