eur:
393.86
usd:
368.6
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Tiger, a postások rémálma

Az angliai Leedsben egy idős macska tartja rettegésben a postásokat, akik így nem hajlandóak kézbesíteni az állat gazdájának a küldeményeket. A gazdi nem érti, hogyan lehet házi kedvence vérengző fenevad, hiszen már olyan öreg, hogy alig tud megmoccanni.

Tiger, vagyis Tigris - így hívják azt a macskát Leedsben, ami rettegésben tartja a postásokat. Állítólag már három levélkézbesítőre támadt rá - az egyikre ráugrott, a másiknak a karját sebezte meg, a harmadik pedig a lábán sérült meg.

Az elmúlt két hétben a macska gazdájának, Tracey-nek el kellett sétálnia a posta elosztóközpontjába, hogy megkapja a leveleit.

Nehezen tudom elhinni, amit a postások állítanak. Tigrisnek nincs annyi energiája, hogy megtámadja a postásokat, hiszen már 19 éves, nyáladzik, horkol és napi 20 órát alszik. Hetekbe telne, amíg felmászna egy fára - mondta a macska gazdája.

A 43 éves nő, aki férjével és kér gyerekével él Leedsben, azt sem érti, hogyan tud felugrani a macska a postásokra, mivel reszketnek a lábai, és még az állatorvos is csodájára jár, hogy még él.

A brit királyi posta hivatalos közleménye szerint megpróbálják kézbesíteni a leveleket úgy, hogy közben a postások elkerüljék a további a sérüléseket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×