eur:
394.29
usd:
370.22
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Ezért ne randizzon válás után 16 hónapig!

Soha nem könnyű továbblépni egy válás után. Brit kutatók azt vizsgálták, pontosan mennyi időre van szükségünk, hogy kiheverjük azt, ha hazásságunk tönkrement.

Átlagosan 17 hónapra és 26 napra van szükségünk ahhoz, hogy kiheverjünk egy válást - derült ki a fifties.com brit társkereső oldal felméréséből, amely kapcsán 4000 elváltat kérdeztek meg.

A válaszolók 60 százaléka mondta azt, hogy a legnehezebben azzal az érzéssel békéltek meg, hogy ők a hibásak a válás miatt. Húsz százalékuknak a veszteség érzésével kellett megbirkózniuk.

Sokaknak a 18 hónapos felépülés csak vágyálom: a válaszadók 20 százaléka ugyanis azt mondta, nem hiszi, hogy valaha is túlteszi magát a váláson, 5 százalék pedig bevallotta, évekkel a válás után sem állt talpra.

A válaszadók több mint fele szerint a válás volt a legrosszabb dolog, amin keresztül ment. 43 százalék megkönnyebbülést érzett, miután aláírta a válási papírokat, 31 százalék azonban szomorú, hogy vége a házasságának, 16 százalék pedig egyenesen kétségbeesett.

A felmérésből az is kiderült, hogy a britek átlagosan 15 hónappal és 26 nappal a válás után kezdenek el randizni.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×