eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Érdemes? A házasság hizlal!

A házasoknak nagyobb az esélyük a meghízásra, mert ellustulnak - állítják kutatók.

Görög kutatók szerint a házas emberek nagyobb valószínűséggel híznak el, mivel életstílusuk nagyban megváltozik az igen kimondása után.

A leginkább veszélyeztetettebbek a férfiak, akiknél háromszor nagyobb a a plusz kilók felszedésének kockázata, míg a házasságban élő nők elhízási kockázata "csak" a kétszeresére nő.

A görög kutatók 17 ezer 21 és 70 év közötti kapcsolatban élő nőt és férfit kérdeztek meg életstílusukról. A vizsgálat eredménye szerint a házasok sokkal ritkábban mozognak, és a szexuális életük is lanyhul, ráadásul rosszul is étkeznek.

A házas emberek több időt töltenek a közös étkezéssel és a tévénézéssel, valamint gyakran rendelnek házhoz készételt, ezért nem csoda, hogy legtöbben a has körül lerakódó zsírrétegre panaszkodtak.

Az Ioáninai Egyetem kutatója szerint az egyedülállók vagy a még nem házastársi kapcsolatban élők sokkal több időt töltenek azzal, hogy karbantartsák magukat, mert a partnerkeresés miatt vonzóbbnak kell kinézniük, de ahogy megházasodnak, elengedik magukat.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×