eur:
393.52
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Mikor a legboldogabb a házasság?

A házasságkötés után két évvel, 11 hónappal és 8 nappal a legboldogabb a házaspárok élete - derült ki egy felmérésből.

Egy internetes kutatás során négyezer házasságban élő brit embert kértek arra, tizenegy különböző szempont szerint határozza meg, mikor érzi a legboldogabbnak a házaséletet, mikor jött el az a pillanat, amikor mindennel elégedett.

A válaszok átlaga alapján a három éves évforduló a vízválasztó: ez előtt érzik legboldogabbnak magukat a házasságban élők.

Erre az időszakra fogadják el teljesen partnerük rossz szokásait, rendelkeznek tervvel a jövőre nézve, és ekkor a leginkább elégedettek szexuális életükkel is. Van idejük romantikus vacsorákra, de saját kedvtelésüknek is tudnak hódolni ebben a periódusban.

A válaszok szerint a boldog házassághoz hozzátartozik, hogy mindenkinek legyen 75 perce saját magára naponta, a házastárs ajánlja fel, hogy készít egy csésze teát, és köszönje meg a házimunka elvégzését. Emellett fontos, hogy naponta legalább egyszer kimondják a szeretlek szót, a férj legalább kétszer bókoljon, és ötször öleljék meg egymást.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×