eur:
393.95
usd:
370.02
bux:
65502.26
2024. április 19. péntek Emma

Elhunyt Winston Churchill unokája

Életének hetvenedik évében kedden rákban elhunyt Winston Spencer Churchill, az egykori brit miniszterelnök Sir Winston Churchill unokája.

A halálhírt John Muxworthy jelentette be az Egyesült Királyság Nemzeti Védelmi Szövetsége (UKNDA) képviseletében, amelynek alapítója és elnöke volt Winston Spencer Churchill..

Winston Spencer Churchill az Oxfordi Egyetem elvégzése után háborús konfliktusokról tudósított Jemenből, Kongóból, Angolából, Vietnamból, Biafrából, dolgozott a The Times of London, a The Daily Telegraph és más lapok számára. 1970 és 1997 között az alsóház tagja volt a Konzervatív Párt képviseletében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Olyat tettek a demokraták Ukrajna érdekében, amire évtizedek óta nem volt példa

Olyat tettek a demokraták Ukrajna érdekében, amire évtizedek óta nem volt példa

A Kongresszus házszabályi bizottsága átengedte azt a négy részre bontott segélycsomagot, amely biztosítaná Ukrajna, Izrael és a csendes-óceáni régió amerikai szövetségeseinek támogatását. Mivel a tervezetet ellenzi a republikánusok trumpista szárnya, elsősorban az Ukrajnának juttatandó 61 milliárd dollár miatt, Mike Johnson házelnöknek a bizottság demokrata tagjaira volt szüksége, hogy a három radikális republikánus ne akadályozza meg annak túlélését. Hasonlóra évtizedek óta nem lehetett példa, ami jelzi, mekkora a széthúzás a republikánus képviselők között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×