eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Keresztbe tehetnek Capellónak a futballistafeleségek

Nem ismétlődhet meg, ami a németországi világbajnokságon történt, fogadkozik az angol válogatott szövetségi kapitánya, számításait azonban keresztül húzhatják a játékosok barátnői és feleségei: a nők ugyanis mindössze 20 kilométerre a csapat szállodájától foglaltak szállást Dél-Afrikában.

Az angol nemzeti együttes rustenburgi főhadiszállásától mindössze félórányi autóútra fekszik az a szálloda, ahol a játékosok feleségei és barátnői tervezik múlatni az időt, miközben a férfiak a meccseikre készülnek; ha valóban a Palace of the Lost City nevű luxushotelben szállnak meg, azzal Fabio Capello szövetségi kapitány rémálma válhat valóra.

A szálloda vezetése ugyan nem árulta el, pontosan kik érkeznek majd hozzájuk júniusban, de egyikük, Gert Venter úgy fogalmazott: "Mivel az angol csapat bázisa csak húsz kilométerre van ide, természetesen sok vendéget várunk az Egyesült Királyságból."

A hotelben, ahol korábban foglalt már szobát Michael Jackson, Tiger Woods, Oprah Winfrey és Elton John is, négy lakosztály közül választhatnak a focisták kedvesei - ezek közül a legolcsóbbért is minimum 1,2 millió forintot kell fizetni éjszakánként.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy az asszonyok a négyórányi repülőútra fekvő Mauritiuson foglalnak szállást, ám a szakvezető bejelentette, hogy a játékosok csak a meccseiket követő 24 órában lehetnek szeretteikkel. "Most nem fog előfordulni az, ami Németországban" - jelentette ki Fabio Capello.

2006-ban az akkor még Sven-Göran Eriksson irányította együttes tagjainak feleségei párjuk közvetlen közelében kaptak szállást, a férfiak így kötelességüknek érezték, hogy meglátogassák őket. A játékosok minden lépését lesifotósok követték, és a pocsékul sikerült vébé után maguk is úgy nyilatkoztak, hogy az egész olyan volt, mint valami cirkusz.

"Nem akarom, hogy elvonják a figyelmemet, márpedig az előző világbajnokság alatt ez történt. Nem szeretném, ha a nők a közelben lennének, mert akkor arra gondolnék: akarja a párom, hogy ma meglátogassam? Ma inkább pihennék, ki se tenném a lábamat, de a többiek is mennek, szóval talán nekem is kellene" - mondta nemrég Frank Lampard.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×