Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Robert De Niro újra taxiba száll?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Újra Travis Bickle bőrébe bújhat Robert De Niro, hiszen a hírek szerint Martin Scorsese folytatást tervez kultfilmjének. A taxisofőrnek. A berlini filmfesztiválon szárnyra kelt hírek szerint a rendező hamarosan be is jelentheti, mire készül pontosan.

Folytatják vagy újraforgatják A taxisofőrt - ez az egyik kérdés, amely izgalomban tartja a berlini filmszemle résztvevőit és most már a mozirajongókat is. Annyi azonban már biztosnak tűnik, hogy a produkcióhoz köze lesz Lars Von Triernek is.

A dán rendező munkatársa, Peter Aalbaek úgy nyilatkozott az Ekko című filmes magazinnak, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretné a pletykát, de hamarosan bejelentés várható.

Paul Schrader, az eredeti, 1976-os film forgatókönyvének írója néhány éve már említést tett az esetleges folytatásról, olyanról, amelyben Travis Bickle idősebb, és Scorsese is megjegyezte, hogy szívesen dolgozna újra Robert De Niróval.

A rendező, aki 1973 és 1995 között nyolc filmet forgatott az Oscar-díjas színésszel, azért érkezett Berlinbe, hogy új munkáját, a Leonardo di Caprio főszereplésével készült Viharszigetet népszerűsítse.

"Beszélgettünk Bob De Niróval valamiről, aminek köze van ahhoz a világhoz, ez kétségtelen. Valami ilyesmin dolgozunk, de egy idősebb ember szempontjából, nem lesz benne rohangálás" - mondta Martin Scorsese.