eur:
392.79
usd:
366.69
bux:
66389.01
2024. április 25. csütörtök Márk

Fájdalommentes lézerkezeléssel a zsírsejtek ellen - de nem az elhízottaknak!

Tudósok olyan lézert fejlesztettek ki, amely azonnal elpusztítja a zsírsejteket. Orvosok azonban arra hívták fel a figyelmet, hogy a csodamódszer túlsúlyos embereknél nem alkalmazható.

Két ruhamérettel kisebb két hét alatt testmozgás vagy diéta nélkül - ezt ígérik orvosok azoknak a nőknek, akik kipróbálják a Zerona nevű kezelést. Lényege, hogy egy különleges lézer a bőrön áthatolva széttöri a zsírsejteket, amelyek így eltűnnek a testből.

A fájdalommentes eljárás összesen hat, negyven perces kezelésből áll, és több mint 300 ezer forintba kerül, ezért sem meglepő, hogy főleg az amerikai sztárok körében népszerű.

Az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszerellenőrző Hivatalának (FDA) felmérése szerint a páciensek átlagosan közel 10 centit veszíthetnek a lézerkezelés hatására a derekukról, a csípőjükről és a combjukról.

Az orvosok azonban arra figyelmeztetnek, hogy a csodaeljárás nem alkalmazható elhízott embereken, mert a lézer nem tud áthatolni a vastag zsírrétegen.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×