eur:
393.74
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Miért ne nézhetne egy bankár aktfotókat? - videóval

Miranda Kerr ausztrál topmodell védelmébe vett egy befektetési bankárt, akit az a veszély fenyeget, hogy elveszti állását, mert munkaidőben a sztármanöken meztelen fotóit nézegette az interneten, és eközben tudtán kívül bekerült egy tv-adásba.

Az ausztrál David Kiely a sydneyi Macquarie Bank kereskedési termében nézegette a képeket számítógépén, csak ott követett el nagy baklövést, hogy egyik munkatársa éppen egyenes adásban magyarázta a legújabb gazdasági fejleményeket és a kamatláb alakulását a Seven Network televízióban, így Kiely bámészkodása is bekerült az esti híradóba. A jelenetről készült videofelvételt máris tömegek nézték meg a YouTube fájlmegosztó portálon.


Az internetezők nemcsak passzív szemlélői a történteknek, londoni kollégái "Mentsük meg Dave-et!" címmel kampányt indítottak a londoni székhelyű hereisthecity.com gazdasági honlapon, a Facebook közösségi portálon pedig támogatócsoportok alakultak Kiely védelmében.

Miranda Kerr is úgy érzi, hogy ki kell állnia a bankár mellett. "Megtudtam, hogy petíciót köröztetnek, hogy megtarthassa állását, és természetesen alá fogom írni" - idézte a Victoria,s Secret fehérneműmárka sztármanökenjét az ausztrál média.

A pórul járt bankár e-mailek csatolt fájljaként kapta meg a fotókat Orlando Bloom brit színész szépséges barátnőjéről, valószínűleg egy tréfás kedvű munkatársától. Az utolsó elektronikus levélben még arra is felszólították Kielyt, hogy forduljon hátra, amit meg is tett, és ez a videofelvételen is jól látható. Az ausztrál televízió esti híradójának nézői így megismerhették az arcát is.

Kiely most otthon várja munkaadójának döntését a kéretlen reklám sikerének esetleges munkajogi következményeiről. A védelmében kampányolók szerint állásától semmiképpen nem foszthatják meg. "Először is rendes fickónak látszik, másodszor ezek nem voltak kemény erotikus képek, harmadszor már eleget szenvedett, és negyedszer, már így is túl sok a 'politikai korrektség' a világon" - érvelnek.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×