Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Szobakoncertet adott a Pet Shop Boys

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Egy rajongó londoni lakásának nappalijában adott koncertet a Pet Shop Boys: a duó tavalyi, Panedmonium című turnéjának legjobb pillanatait igyekezett felidézni a délkelet-londoni lakás szobácskájában.

A szerencsést, akinél a Pet Shop Boys a szobakoncertet adta, egy vetélkedőn nyerte a lehetőséget, amely a Brit Awards, a brit popszakmai elismerés fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából hirdettek meg.

"Amikor kinyitottam a bejárati ajtót, és megláttam a küszöbön ácsorgó Neil Tennantet meg Chris Lowe-t, azt hittem, hallucinálok. Húsz éve nagy Pet Shop Boys-rajongó vagyok, és az, hogy itt játszottak a nappaliban, csak nekem és a legközelebbi barátaimnak, túl szép volt, hogy igaz legyen. Ez volt életem legjobb napja" - mesélte lelkesen Lorraine Sands.

Neil Tennantnak is meglepő tapasztalatot hozott a különös fellépés. "Felidézni a turnénk egyes részeit valakinek a nappalijában igazán szürreális élmény volt, de nagyon élveztük. Elképesztő, mennyi mindent meg tudtunk csinálni egy ilyen, a színpadhoz képest viszonylag kis helyen is" - magyarázta.

A szobakoncertről készült felvételeket - amelyeken a többi között olyan dalok is felcsendülnek, mint a West End Girls vagy az It's a Sin - a február 16-i Brit Awards gála közvetítése során mutatják majd be a készítők.