Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Súlyos karambol Hajdúböszörménynél: nyolc sérült

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Balesetek miatt teljes szélességében lezárták a 35-ös számú főutat. A Hajdúböszörmény és Pród között történt karambolsorozatban nyolcan sérültek meg, köztük gyerekek és mentősök is - tájékoztatta az InfoRádiót a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányág szóvivője, Kelemen Éva.

Gyerekek, mentősök és egy rendőr is megsérült abban a balesetben, amely csütörtökön reggel történt a nagy ködben Hajdúböszörmény és Pród között a 35-ös számú főúton.

A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányág szóvivője közölte: egy Hajdúböszörmény felől Pród felé közlekedő személyautó előzés közben összeütközött egy vele szemben az út jobb oldalán haladó iskolabusszal. A baleset következtében 3 gyerek és a személygépkocsi vezetője könnyebben megsérült.

A sérültek ellátására két mentőautó érkezett a helyszínre, s miközben a mentősök elsősegélyben részesítették a sérülteket, egy Hajdúböszörmény felől érkező, menetrend szerint közlekedő autóbusz beleszaladt a hátul álló mentőjárműbe, amely nekicsúszott az előtte álló mentőautónak. Az újabb balesetben 3 mentős sérült meg, közülük 2 súlyosan, s újból megsérült 2 gyerek az előző baleset sérültjei közül. A gyerekek sérülése így is könnyűnek minősíthető, mint ahogy azé a rendőré is, akit az egyik meglökött mentőautó sodort el a helyszín biztosítása közben.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa