eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Árokba borult egy kamion, forgalomkorlátozás Jászberény határában

Árokba borult egy kamion szerda reggel a 32-es számú főúton, Jászberény határában. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárják - közölte az MTI-vel a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Veres Éva tájékoztatása szerint az érintett szakaszon jelenleg rendőri irányítás mellett, váltakozó irányból, félpályán halad a forgalom. A műszaki mentés idejére azonban teljes útzárra számíthatnak az arra közlekedők, akik Jászteleknél Jászjákóhalma irányába kerülhetik el a forgalomkorlátozást.

A sajtóügyeletes elmondta: a török rendszámú kamion sofőrje az elsődleges adatok alapján nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezetett, ezért a járműszerelvény a 32-es számú főút 31-es kilométerszelvényénél, Jászberény külterületén az út menti vízelvezető árokba fordult.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, de a nyerges vontató rakománnyal teli pótkocsija leszakadt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×