Űrlényszex is lesz az Avatár DVD-jén

Infostart
2010. január 7. 10:20
Különleges meglepetésben lesz részük azoknak a rajongóknak, akik hiányoltak valamit az Avatár című filmből: ha a hatalmas sikerül film DVD-n, végre kiderül, hogyan szexelnek a na'vik.

A jelenetet azért vágták ki a filmből, mert azt családi mozinak szánták, a DVD-re kerülő változaton azonban azt is megnézhetik majd a rajongók, amire a moziban hiába vártak.

Az Avatár a Pandora bolygón található nyersanyagért oda érkező emberek és az őslakos na'vi nép közötti konfliktust mutatja be. Néhány ember a két faj közös génjeiből született testeket, avatárokat irányítva megpróbál a helybeliek bizalmába férkőzni, ami az egyiküknek, egy lebénult tengerészgyalogos veteránnak sikerül is.

Új testében John Sully megtanul mindent, ami ahhoz szükséges, hogy az omaticaya törzs tagjává váljon, eközben pedig beleszeret tanítójába, Neytiribe, aki viszonozza érzelmeit. A történetből kiderül ugyan, hogy egymáséi lesznek, az azonban nem, pontosan hogyan.

A Neytirit alakító színésznő, Zoe Saldana szerint a jelenetet meglehetősen nehéz volt hitelesen eljátszani: a film különleges technikával készült, ezért a forgatás során egyszerre nagyon sok mindenre kellett odafigyelni, ami megzavarhatta volna az alakítást.