eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk

Zivatarok jönnek, majd visszatér a tél

A hét végére visszatér a téli idő - mondta az InfoRádiónak az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Gaál Áron arról is beszélt, hogy Szilveszterkor még a szokottnál enyhébb, de esős idő várható.

A hét közepén jelentős enyhülés várható, ám továbbra is sok lesz a felhő az ország fölött, így több felé kell számítani esőre, záporra, esetleg zivatarra - mondta az InfoRádiónak Gaál Áron meteorológus.

Szilveszter napján is sokfelé várható csapadék, és csak rövid időszakokra szakadozik majd fel a felhőzet. A hőmérséklet +6 és 11 Celsius-fok körül alakul - tette hozzá az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

A tavaszias idő péntekig tart, amikor is északnyugat felől hidegfront érkezik, és hideg, sarkvidéki eredetű levegő áramlik az Magyarország fölé. Fokozatos lehűlés várható, és a hét végére visszatér a tél.

Az újév elején egyes területeken még napközben sem emelkedik fagypont fölé a hőmérséklet - fűzte hozzá Gaál Áron.

A következőkben gyakran megerősödik majd a szél, szerdán és csütörtökön pedig itt-ott zivatar is előfordulhat, így lehetséges, hogy az OMSZ riasztást ad ki - jegyezte meg a meteorológus.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×