eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

December a netes társkeresés hónapja

Egyre többen keresnek társat az interneten, decemberben 34 ezer férfi és nő regisztrált az egyik online társkereső oldalon.

Idén év végén 19 százalékkal többen kapcsolódtak a Randivonalra, mint egy átlagos hónapban - közölte a portál. A legidősebb férfi és női felhasználó egyaránt idén regisztrált, József 85, Ágnes pedig 79 évesen kezdett társat keresni az interneten. A legtöbb férfinak 2009-ben a 27 éves Nikol vívta ki tetszését: adatlapját 24 ezren nézték meg, 13 ezren kedvenceik közéi is elmentették, ám levelet csak 320-an írtak neki.

Összesen 6553 levelet kapott egy Tibor nevű, idén regisztrált társkereső. Ez azért tűnik szokatlannak, mert a társkereső oldalon eltöltött idő alatt egy nő átlagosan 15 férfival, egy férfi pedig 31 nővel áll levelezésben. Az nem derült ki, hogy minden neki címzett levelet elolvasott-e, de három hónap után azzal jelentkezett ki, hogy megtalálta párját. A 44 éves Gábor mindössze 22 órát töltött a portálon, ez idő alatt 4 levelet írt, egy választ kapott, és egy sikeres randevút követően azzal jelentkezett ki az oldalról, hogy megtalálta párját. Vele ellentétben nem a gyors ismerkedés híve az a 39 éves férfi és 43 éves hölgy, akik már négy éve állnak levelezésben egymással, eddig több mint kétezerszer váltottak levelet, de társkereső regisztrációjukat nem törölték.

A statisztikák szerint tízből négy társkeresőnek 3 hónapon belül sikerül megtalálnia a párját, és erre hivatkozva szünteti meg regisztrációját. A tipikus netes párkereső négy emberrel randevúzik, mielőtt megtalálja az igazit.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×