eur:
394.6
usd:
365.12
bux:
65493.78
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Harkály és kígyó küzdelme - nézze meg!

Több lélegzetelállító fotó is készült arról a fakopáncsról, amely saját magát feláldozva próbálta megvédeni a fészkét és fiókáit egy kígyóval szemben.

Assaf Admoni júniusban Peruban nyaralt, ahol lenyűgöző fotókat készített egy harkályról, amint az próbálja védelmezni fészkét, és benne a fiókáit egy kígyó elöl.

A kígyó feltehetően akkor kúszott be a fészekbe, amikor a madár élelmet ment gyűjteni fiókáinak. Visszatérve ahogy megpillantotta a ragadozót, azonnal nekiesett.

Az izraeli turista elővette fényképezőgépét, és lencsevégre kapta, ahogy a két állat küzd egymással. A kígyó, amelynek sikerült egy kismadarat kivenni a fészekből, többször is megmarta a harkályt. A madár a közel ötperces küzdelem után elhagyta a helyszínt, és nagy valószínűség szerint súlyos sérülései miatt elpusztult.

Elképesztő volt látni, ahogy feláldozta magát a kicsinyeiért. Az idegenvezetőnk azt mondta, hogy a madár sorsa megpecsételődött, mert sérülései és a vér szaga miatt a ragadozók könnyű zsákmányává válhatott - mondta az izraeli férfi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×