eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Jön a Metallica Budapestre!

Budapesten koncertezik a Metallica május 14-én; a világ egyik legnagyobb hatású heavy metal együttese a Puskás Ferenc Stadionban lép fel World Magnetic Tour '10 elnevezésű koncertkörútja egyik állomásaként - közölte a szervező Live Nation Hungary.

A legjobb koncertbandák között számon tartott csapat negyedszerre látogat Magyarországra, a rajongók most 11 évnyi várakozás után láthatják a James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett és Robert Trujillo alkotta négyest.

A közlés szerint a World Magnetic Tour '10 elnevezésű koncertkörút az idén megkezdett nagyszabású stadionturné folytatása lesz, amelyet már eddig is csaknem kétmillió ember látott világszerte. A turné 2010-es része januárban Dél-Amerikában kezdődik, majd tavasszal ér Európába.

A Live Natin Hungary tájékoztatása szerint a budapesti koncertre hat jegykategória lesz: a küzdőtéren közvetlenül a színpad előtt úgynevezett front of stage szektort alakítanak ki, ide limitált számú rajongó tud jegyet váltani. A normál állójegyek mellett még négy különböző árú ülőjegy lesz megvásárolható; ezek a színpaddal szemben, valamint az oldalirányban elhelyezkedő lelátókra szólnak, a jegy ára kifejezi a színpadtól való távolságot.

A belépőkhöz először a Metallica Fan Club tagjai juthatnak hozzá december 13-án 9 órától december 14-én 18 óráig a www.metclub.com oldalon keresztül. A nagyközönség részére a jegyárusítás december 15-én, kedden 10 órakor kezdődik a jegyirodákban.

A szervező közleményében megjegyzi: a turné eddigi állomásain rendkívül gyorsan keltek el a jegyek, "így a budapesti koncert kapcsán is arra számítunk, hogy pár nap alatt akár teltházas lehet a rendezvény".

A Metallica várhatóan az idén összeállított programhoz hasonlót játszik majd Budapesten is, ez azt jelenti, hogy több mint kétórás koncertre és a Death Magnetic album dalai mellett a kultikussá vált slágerekre is készülhetnek a rajongók - olvasható a koncertszervező cég összegzésében.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×