eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

A világ legkisebb édesanyja harmadik gyermekét várja

Stacey Herald mindössze 71 centi magas, de már harmadik gyermekét várja, annak ellenére, hogy az orvosok figyelmeztették: kockázatos lehet számára a kicsi kihordása és megszülése.

Ismét várandós a világ legalacsonyabb asszonya. Már az első gyermeke előtt figyelmeztették az orvosok a kockázatokra, a nő és férje - aki 178 centi magas - azonban most már a harmadik gyermeket várja.

Az Egyesült Államokban, Kentucky államban élő nő az életét kockáztatja, hiszen a magzat akár a belső szerveit is szétnyomhatja. A 35 éves asszony üvegcsont betegségben, egy igen ritka kórban szenved, ez akadályozza meg a növekedését.

De, mint elmondta, egész életében azt hallotta a szüleitől, hogy bármit megtehet, amit csak szeretne. Úgy érezte, nem lenne teljes az élete gyermekek nélkül.

Első lánya örökölte betegségét. Amikor a család felismerte ezt, az nagyon nagy törést jelentett számukra. A második lányuk azonban nem szenved a kórban, ő 46 centivel született.

A házaspár harmadszorra fiút vár.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×