A sztárok harisnyakötő-őrülete fellendíti a fehérneműipart

Infostart
2009. október 16. 08:40
Jól jön a fehérneműiparnak a sztárok új divatőrülete: Rihannát, Katy Perryt és Lily Allent is szexi harisnyakötőben kapták lencsevégre, így nem véletlen, hogy egyre több nő szeretne magának hasonló fehérnemű-kiegészítőt.

Az utóbbi hetekben jelentősen megugrott a harisnyák és a harisnyakötők iránti kereslet - nyilatkozta a The Sun bulvárlapnak a Figleaves internetes fehérneműbolt vezetője.

Denise Fraser azzal magyarázza a jelenséget, hogy egyre több hölgy akar nőiesebben és szexibben kinézni, és a recesszió idején szeretnek szexi dolgokat vásárolni, amelyek feldobják a hangulatukat.

"Olyan csodálatos mintázatú és stílusú harisnyák és harisnyakötők vannak most a piacon, hogy lehetetlenség, hogy azokban a nők ne érezzék magukat elbűvölőnek és szexinek" - mondta a cégvezető.

A keresletnövekedéshez azonban nagy valószínűséggel azok a sztárok is nagyban hozzájárulnak, akik nem rejtik el a lesifotósok elől harisnyakötőiket.

Nemrég a hazánkban is fellépett Lily Allent fotózták el, ahogy egy szexi harisnyában elhagyta az egyik londoni szórakozóhelyet, de az amerikai énekesnő, Rihanna is hasonlóban fotózkodott.

A brit énekesnők közül Lily Allenen kívül Katy Perry az Esquire magazin címoldalán mutatta meg bájait szexi csipkés fehérneműben.