Ferrari pólóból, farmerből és övből - videó!

Infostart
2009. október 8. 21:00
Bár úgy néz ki, mint egy igazi Formula 1-es autó, valójában nem lehet beleülni, és nem is indítható el. A Puma cég ruházati cikkekből építette meg Kimi Raikkönen Ferrariját.

1682 póló, 88 farmernadrág, 64 pár cipő és 31 öv - többek között ezekből a ruházati cikkekből rakták össze azt a Ferrarit, amely egy londoni üzletben díszeleg. Egy nyolc fős csapat dolgozott a különleges járgányon, amely hű mása Kimi Raikkönen Formula 1-es Ferrarijának.

A tervezők először papírra vetették a több mint négy méter hosszú autó vázlatát, majd egy héten keresztül próbálgatták, hogyan lehet összerakni a kasznit a ruhákból. Az autót végül öt óra alatt építették meg a Ferrari csapat hivatalos támogatójának, a Pumának a londoni márkaboltjában.


A "ruha Ferrari" abroncsaihoz vizes palackokat, a visszapillantó tükörhöz napszemüveget, a biztonsági övekhez pedig hátitáskát használtak. A kerekeket fekete farmerrel vonták be, a kasznit pedig piros pólókból rakták össze, hogy tényleg úgy nézzen ki, mint egy igazi Ferrari.